Creștem numărul de potențiali clienți!

Ai o afacere în domeniul HORECA și vrei să obții mai mulți clienți? Black Mars îți va crea strategia de marketing potrivită pentru a-ți depăși chiar și așteptările tale!

Servicii

Cum te putem ajuta?

Agenția noastră se ocupă de întreg procesul creativ pentru ca afacerea ta să devină din ce în ce mai cunoscută, iar tu să îți poți crește vânzările în mod constant.

Digital

Îți propunem campanii Google care vor atrage potențiali clienți pe website, interesați de produsul sau serviciul tău.

Branding

Vrei să îți începi propria afacere sau să îți faci rebranding? Suntem profesioniști în crearea unui brand ușor de recunoscut și de ținut minte.

Graphic Design

Realizăm logo-uri, machete grafice, meniuri în funcție de identitatea ta vizuală, astfel încât clienții să te identifice cu ușurință.

Web Design

Ne ocupăm de fiecare etapă din crearea website-ului, de la design, până la implementare pentru a ieși în evidență față de competitori.

De ce noi?

Ajutăm brand-urile cu tot ce avem mai gustos

Totul e mai gustos atunci când este share-uit. De aceea ne dorim să îți împărtășim din experiența noastră și să te ajutăm să îți dezvolți business-ul. Serviciile tale vor ajunge la cât mai mulți clienți pasionați de servicii prestate cu bun gust.

150+

Clienți mulțumiți care au ales să aibă încredere în serviciile noastre

75

Brand-uri pentru care am creat o strategie de marketing de succes

50+

Website-uri de prezentare și magazine online pentru a atrage și mai mulți clienți

3000+

Materiale grafice atractive realizate în acord cu identitatea brand-ului

Testimoniale

Ce spun clienții noștri?

Alexia Maria

“A fost cea mai bună decizie”

Agenția Black Mars mi-a fost recomandată de către un prieten și la început am avut emoții să lucrez cu o agenție, având în vedere că noi realizam marketing in-house. Dar acum pot spune că a fost cea mai bună decizie, ei se ocupă de absolut tot.

5/5

Marius Popa

“Vânzările au crescut”

Le mulțumesc celor de la Black Mars pentru tot ce au făcut. Îmi era foarte dificil să ajung la clienți și după câteva luni mă gândeam să renunț. Iar acum, după ce am acceptat colaborarea, brand-ul meu este extrem de apreciat.

5/5

Iustin Emanuel

“Nu au fost doar promisiuni”

Sunt minunați, ceea ce mi-au spus în cadrul discuției inițiale nu au fost doar promisiuni. Iar ceea ce am apreciat cel mai mult a fost faptul că am avut discuții săptămânale și mi-au cerut feedback constant. Le mulțumesc pentru tot!

5/5

Contactează-ne acum!

Alege o agenție de marketing care va construi alături de tine un brand puternic!

ro_RORomână

Trimite-ne un semn